Πως να καθαρισετε το σπιτι σας αποτελεσματικα σαν συνεργειο καθαρισμου

Ο καθένας μισεί να καθαρίσει εντελώς, αλλά ο καθένας αγαπά ένα καλά καθαρό σπίτι. Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε καλά την κατοικία σας γρήγορα;

Οι περισσότεροι ερασιτέχνες δεν είναι σίγουροι ότι θα πρέπει βρωμιά ή κενό πρώτα. Συλλογίζονται εάν πρέπει να καθαρίσουν την κουζίνα ακριβώς πριν από την τουαλέτα ή τον αντίστροφο τρόπο.

Χρησιμοποιηστε ενα συνεργειο καθαρισμου για σπιτια μετα από ανακαινιση ενα συνεργειο καθαρισμου γλυφαδα κανει καταπληκτικη δουλεια με ολους τους δυσκολους καθαρισμους σπιτιων

Τηρείτε αυτό το εγχειρίδιο μεθόδου προς βήμα, βασισμένο σε αρκετά χρόνια σκληρής πρακτικής εμπειρίας, για να αποκτήσετε τα περισσότερα από το χρόνο σας και να καθαρίσετε το σπίτι σας γρήγορα:

Γρήγορες προτάσεις πλύσης ιδιοκτησίας

1. Καθαρίστε την πλήρη κατοικία, όχι μια συγκεκριμένη περιοχή μερικές φορές

Ο καθαρισμος σπιτιων είναι πολύ πιο αποτελεσματικός όταν επιλέγετε μια διαδικασία (ξεσκόνισμα, καθαρισμός, σφουγγαρίστρα) και εκτελείτε το ίδιο έργο σε κάθε χώρο του σπιτιού, σε αντίθεση με το πλύσιμο της κουζίνας, των τουαλέτων και ως εκ τούτου των δωματίων ύπνου. Κάνοντας το κάνει αυτό σας εμποδίζει να αισθάνονται σαν να είναι μέσα σε μια απεριόριστη περίοδο καθαρισμού, ξεκινώντας μια παρόμοια εργασία ξανά και ξανά.

2. Συλλέξτε τον εξοπλισμό πλύσης σας στο caddy

Εάν είναι ή όχι ένα caddy, εμπορευματοκιβώτιο ή tote, βιώνοντας όλα που χρειάζεστε για να καθαρίσετε σε ένα εύκολα μεταφερόμενο σημείο το καθιστά πολύ ευκολότερο να ολοκληρώσει την εργασία. Δεν θα κρεμάσει γύρω από την αναζήτηση των πόρων, ενώ μπορείτε να καθαρίσετε καλά, και δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με τη συλλογή τους πολύ πριν από την ακολουθία σας πάει κοντά.

3. Αφαιρέστε το χάος

Προτού να αρχίσετε ακόμη και τον καθαρισμό, πηγαίνετε τόπος στο δωμάτιο και πάρω το χάος. Όπως μπορείτε να αρπάξει κάθε αντικείμενο – περιοδικά, όμορφα-περάσει από χαρτόδετα βιβλία, ηλικίας παπούτσια τένις – να εξετάσουμε αν ή όχι θα πρέπει να το βάλετε στην άκρη, να το ρίξει ή να το δωρίσουν.

4. Σωματίδια σκόνης και κενό

Πριν από την έναρξη ξεσκόνισμα, να είστε βέβαιος υποστηρικτές οροφής είναι απενεργοποιημένη. Εστιάστε εντελώς το ξεσκόνισμα σας για τις κορυφές των οικιακών επίπλων μαζί με τις κάτω πλευρά των ραφιών, στις χειρολισθήρες, τις δομές εικόνας, τα μπιχλιμπίδια και τις τηλεοπτικές οθόνες. Για δύσκολο να πάρει στις θέσεις, όπως τις σκιές παραθύρων και τα ανώτερα γραφεία, στερεώστε μια πετσέτα microfiber προς το τέλος της σφουγγαρίστρας ή της σκούπας σας. Αλλάξτε τα φύλλα από τα δωμάτια πριν από το κενό.

5. Καθαρίστε τους καθρέφτες τοίχων και το γυαλί

Χρησιμοποιήστε ένα υγρό ύφασμα μικρο-ινών, ακολουθούμενο από 1 αποξηραμένο επάνω ύφασμα στον καθαρισμό ωραία και καθαρίστε όλα τα διακοσμητικά καθρέφτες και τις επιφάνειες φλυτζανιών.

6. Απολυμαίνετε τους μετρητές και τις περιοχές περιοχής

Περάστε από το σπίτι σας και αφαιρέστε πέρα από τις προκλητικές περιοχές επιφάνειας – από countertops, τις συσκευές και τα γραφεία κουζινών στα πόμολα, τις ελαφριές αλλαγές, τα τηλεχειριστήρια TV και τα τηλέφωνα. Πρέπει να απολυμάνετε μερικούς από αυτούς τους τύπους επιφάνειας, ειδικά εκείνοι που μπορούν καλά να παραγάγουν τα βακτηρίδια στα δάχτυλα των ανθρώπων και αντιμετωπίζει. Κάντε μια μη τοξική θεραπεία απολύμανσης συνδυάζοντας ένα ενιαίο-4ο σε ένα μισό φλιτζάνι λευκό χρώμα ή μηλόξυδο εταιρεία με ένα φλιτζάνι h2o.

7. Εστίαση στις σκάφες, τους νεροχύτες κουζινών και τα αποχωρητήρια

Καθαριστικό ομίχλης στο νεροχύτη κουζινών κουζινών έπειτα στους νεροχύτες τουαλέτας, τις μπανιέρες και τα λουτρά. Αφήστε το να ξεκουραστεί για μερικά λεπτά ή έτσι ως εκ τούτου το πιο καθαρό έχει την ευκαιρία να διαλύσει βρωμιά και κηλίδες. Τότε πήγαινε πίσω στην κουζίνα και άρχισε να καθαρίζεις. Μην ξεχάσετε να σκουπίσετε κατά μήκος του εσωτερικού του φούρνου μικροκυμάτων. καθαρά μπάνια τελικό.

Ενώ στην περιοχή μαγειρέματος, θέλετε επίσης να εξασφαλίσετε ότι τα δάχτυλά σας απορριμάτων είναι στην ιδέα-κορυφαία μορφή. Όταν δεν είστε σίγουροι ότι ο ευκολότερος τρόπος για να καθαρίσετε καλά τα δάχτυλα σκουπίδια, πηγαίνετε εδώ για μερικές χρήσιμες Build-it-yourself σκουπίδια δάχτυλα καθαρισμού συμβουλές.

8. Σκούπισμα, στη συνέχεια σφουγγαρίστρα

Σαρώστε το μπάνιο και τα πατώματα της κουζίνας. Ξεκινήστε σφουγγαρίστρα από την πιο μακρινή γωνία από το χώρο και τη μεταφορά προς την αντίθετη κατεύθυνση προς την πόρτα (η οποία είναι, μην σφουγγαρίστρα τον εαυτό σας σε μια γωνία). ξεπλύνετε τη σφουγγαρίστρα κάθε φορά που ολοκληρώνετε ένα 4-από-4-ft . Περιοχή.

9. Πάντα συνεχίστε όποτε σκουπίζετε

Μην ανησυχείτε για την απόκτηση κάθε γωνιά και σχισμή όταν κενό. Ακριβώς πάντα κρατήστε τη μεταφορά από το σπίτι, που εργάζεται το κενό σε κάθε ενιαίο καλυμμένο με τάπητα διάστημα σε μια κίνηση κατευθείαν.

Ορισμένα καθήκοντα δεν πρέπει να ολοκληρώνονται την εβδομάδα. Περιλαμβάνονται σε αυτό είναι αποτρίχωση των επίπλων, το πλύσιμο των παραθύρων του σπιτιού, και το πλύσιμο χαλιά περιοχή και χαλιά μπανιέρα. Εξετάστε αυτά τα extras και απασχολούν τη δική σας κρίση.

10. Μην παραβλέπετε για να τρίψετε με συνέπεια τα εργαλεία καθαρισμού σας

Ένα συχνά αγνοημένο στοιχείο του καθαρισμού του σπιτιού φροντίζει τα καθαρίζοντας όργανα σας. Με τη χρησιμοποίηση μιας βρώμικης σφουγγαρίστρας ή ενδεχομένως ενός κενού χρησιμοποιώντας μια πλήρη τσάντα είναι πολύ λιγότερο αποτελεσματική, και θα αποδειχθεί η πληρωμή του πρόσθετου χρόνου που κοιτάζει για να καθαρίσει.

11. Κάντε το πλύσιμο μια ομαδική δράση

Η λήψη του καθαρισμού μιας ενέργειας ομάδας είναι πιθανώς οι καλύτεροι τρόποι να συμπαθητικός και να καθαριστεί ένα σπίτι γρήγορο. Προγραμματίστε ένα χρονικό διάστημα για να βελτιώσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αναθέστε δραστηριότητες σε κάθε συγκεκριμένο άτομο. Η εργασία μαζί μπορεί να προσθέσει κάποιο ευχάριστο στον καθαρισμό, συν το σπίτι σας θα είναι πιθανώς εκθαμβωτικό σε κανέναν χρόνο.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started